dimecres, 7 de setembre del 2011

Benvinguts!

Benvinguts al nostre primer dia de blog!!

Abans de tot, ens agradaria explicar-vos una mica qui som i quines son les nostres intencions en aquest blog.


Us
fem un breu resum:

Som una empresa especialitzada en lloguer de trasters i mini-magatzems privats a partir d'1 m2 que va començar la seva activitat l'any 2007 i comptem amb instal.lacions a Sabadell i Girona
però el més important, és que disposem darrere amb un equip professional i preparat per fer front amb entusiasme a totes les necessitats que ens presenten els nostres clients.


En Metrecubic donem solucions a persones i empreses que tenen necessitat d'emmagatzemar alguna cosa, realitzar una mudança o embalar els sus béns.

La nostra intenció és crear un bloc interessant tant per a particulars com per empreses i autònoms, amb continguts que creiem puguin ser del vostre interès i que a més, us pugui fer somriure de tant en tant. Us oferirem consells pràctics per emmagatzemar, transportar i embalar les vostres pertinences, explicar vivències reals que hem experimentat durant aquests 4 anys que creem puguin ser d'interès per a vosaltres, però sobretot aquest bloc s'ha creat per escoltar les vostres opinions, oferir solucions als vostres problemes de espai i intentar millorar els nostres serveis.

El nostre objectiu: Que creem una gran família en la qual vosaltres sereu els protagonistes!
Esperem que gaudiu amb nosaltres i no dubteu a deixar qualsevol comentari al nostre bloc, explicar alguna vivència com a client de Metrecubic o exposar qualsevol dubte en la qual us puguem ajudar.

Gràcies i Benvinguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada