dilluns, 27 de febrer del 2012

¿Nadó a casa? Amplia el teu espai


L'arribada d'un nou membre a la llar és un dels moments més esperats de les nostres vides. No només es viu amb il · lusió, sinó que també s'ha de preparar durant els mesos previs, ja que es tracta d'un canvi que ens obliga a reorganitzar la nostra rutina i, amb ella, la nostra llar. La tendència actual, però, és que els habitatges siguin cada vegada més petites: tot un problema per acollir el nadó, un nou ésser que necessita el seu propi espai.

On posem el bressol? I la seva roba? Tenim lloc per al canviador? Aquestes són algunes de les preguntes recurrents de les parelles quan preparen l'esperat esdeveniment. La planificació pot convertir en tot un desafiament quan l'habitatge és petita. Per fortuna, cada vegada hi ha més solucions que t'ajuden a gestionar millor el teu espai.

Allibera l'espai

Si només disposes de dues habitacions a casa, i utilitzes una d'elles com a despatx o per guardar aquells objectes que no necessites diàriament, no tens per què portar-vos les mans al cap. Existeixen alternatives per emmagatzemar els objectes que ocupen l'habitació del teu fill, i que et permeten disposar d'aquest material sempre que vulguis.

Una possibilitat, que s'ha consolidat en els últims anys, consisteix a llogar un traster. En aquest espai pots guardar des de llibres fins a una taula de despatx, passant per quadres, bicicletes, un sofà llit o qualsevol objecte que se't passi, per voluminós que sigui. Mentre els teus objectes descansen en lloc segur, el teu habitatge guanya un nou dormitori, que pots condicionar per al teu nadó.

Aprofita l'espai del teu traster

Si decideixes contractar un traster, els assessors dels nostres centres t'indicaran la millor manera d'aprofitar l'espai. D'aquesta manera, aconseguiràs apilar el major nombre d'objectes en el menor espai possible.

A més de l'ajuda que t'ofereixen els nostres professionals, pots seguir aquests trucs d'emmagatzematge per a maximitzar les possibilitats del teu traster:

1. Col · loca al fons del traster els mobles voluminosos o els que no vagis a utilitzar en un temps.
2. Emmagatzema els mobles i sofàs de forma vertical i estable.
3. Dóna suport als taulers dels armaris encastats contra la paret, unint ambdues superfícies tot el que puguis.
4. Guarda els electrodomèstics amb la porta oberta.
5. Emmagatzema les caixes i objectes que vagis a necessitar prop de l'entrada o bé deixant lliure un petit passadís.
6. Usa ganxos en forma de S per penjar carrets o bicicletes.
7. Utilitza prestatgeries per aprofitar al màxim l'alçada del traster

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada