divendres, 7 de setembre del 2012

Primer any de Metrecubic al Blog

El nostre blog està d'Aniversari

Ja hem complert un any. Durant tot aquest temps hem editat 44 post en els quals us hem ofert des de consells, sorteigs, promocions per oferir-vos les nostres millors solucions als problemes d'emmagatzematge i transport de mercaderies i pertinences.

Comencem la nostra marxa amb un sorteig d'un sopar al millor restaurant del nostre país, passant per consells de com embalar la vostra mudança, a ofertes de material d'embalatge, bombolles, caixes, fundes de matalàs i sofà, Històries de clients i molt més.



Durant tot aquest temps hem anat rebent els vostres comentaris i opinions expressant les vostres inquietuds i necessitats sobre els temes publicats, molt útils per a nosaltres per saber com hem d'orientar els nostres post d'ara endavant.

També comentar-vos que a través de la nostra pàgina web http://www.metrecubic.com/index_cat.php pots accedir al bloc fent clic a l'enllaç  blog de metrecubic Blog amb el que podràs consultar les nostres promocions de trasters, mudances i material d'embalatge i també opinar sobre els post que anem publicant.
Per estar al dia del contingut podeu utilitzar l'eina de l'RSS és una forma molt senzilla perquè puguis rebre, directament al teu ordinador, tota la informació actualitzada sobre les teves pàgines web favorites, sense necessitat que hagis de visitar una a una. Aquesta informació s'actualitza automàticament, sense que hagis de fer res. Per rebre les notícies RSS la pàgina haurà de tenir disponible el servei RSS i hauràs de tenir un lector RSS.

Per més informació respecte l'RSS podeu visitar el següent vídeo.

Us agraïm de part de tot l'equip de Metrecubic, la confiança dipositada en la nostra empresa durant tot aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada