dimarts, 22 de maig del 2012

Desa coses per canvi de temporada


Aquest any hem gaudit d'un hivern dels més llargs que es recorden. Les pistes d'esquí, plenes de neu, ens han permès practicar el nostre esport preferit fins fa poc més d'unes setmanes, i les temperatures han baixat tant que ens hem hagut d'abrigar fins a les orelles. Hem gaudit molt de l'hivern, però ha arribat el moment de donar pas a la tan esperada primavera.

Amb l'arribada de la nova estació, sorgeixen els problemes d'espai. Per exemple, què fem amb l'equip complet d'esquí si els abrics ens ocupen tot l'armari?

Si disposem d'espai a casa per guardar tot el material, no tenim problema, però avui dia els pisos a les ciutats són cada vegada més petits. Entre els esquís, la taula de surf de neu, les raquetes, els abrics i les bufandes, és freqüent que, en major o menys mesura, ens trobem amb un seriós inconvenient de manca d'espai al nostre habitatge.

Una solució, que està molt de moda en aquests moments, consisteix a llogar un traster que ens ajudi a disposar de l'espai que no tenim a casa. Els preus van des d'un 1 € al dia, de manera que per un preu raonable podem ampliar una habitació a casa. A més, tenim diversos centres que podràs trobar a la nostra Paguina web www.metrecubic.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada