dijous, 3 de maig del 2012

Guanya espai a casa

Teniu una casa amb poc espai i moltes coses que guardar? No us preocupeu perquè això li passa a molta gent. Les cases, cada vegada més, tenen els metres quadrats justos que necessitem per viure i en algunes ocasions no disposem d'un traster o garatge on guardar els objectes que no utilitzem habitualment com joguines, roba d'altres temporades, mobles, bicicletes, llibres, esquís ... Ara tenim una alternativa que us ajudarà a viure més tranquils, en qüestió d'espai i econòmicament.

 Els trasters de lloguer

La nostra empresa té trasters privats de diferents mides, segons les necessitats de cada client. Els trasters són llocs nets i segurs on les pertinences estan protegides amb uns moderns sistemes de seguretat. A més, es pot accedir les 24 hores del dia els 365 de l'any.

Si us animeu a llogar un d'aquests espais, els nostres comercials us donaran els millors consells per a l'organització i emmagatzematge del vostre traster.


 

-Si portes mobles i objectes pesats (com electrodomèstics, mobles, etc.) que no utilitzaràs en molt temps, col · loca'ls al fons.
- Utilitza prestatgeries per tenir-ho tot més a mà i ordenat. Aprofita que els nostres trasters són alts.
- Col · loca tot al costat de les parets, perquè et quedi lliure el passadís del centre i així podràs aconseguir el que necessitis en qualsevol moment sense necessitat de moure cap caixa.
- Posa les caixes pesades a la part baixa i les lleugeres dalt.

 
Amb tots aquests consells la vida serà molt més fàcil per  tu i per la teva llar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada