dimarts, 8 de maig del 2012

Història d'un ciclista


Aquest post va dedicat per a tots aquells que estan en el món del ciclisme, ja sigui per oci o professió.

Història d'un ciclista.

situació:

Un fill ciclista que arriba a casa després d'anar per la muntanya, baixar per les trialeres plenes de pedres i creuar rius amb abundant aigua, tot ple de fang i la seva mare acaba de fregar el terra.

!-Mama ja sóc aquí
(la seva mare que el veu com arriba, posa el crit al cel i diu :)
- Això ha d'acabar ja, mira com véns i no has estat capaç ni de netejar les sabatilles abans d'entrar a casa! I la bici ... estic farta ja d'aquest atuell de 2 rodes que la deixes a qualsevol lloc plena de fang, ahir al passadís, avui al balcó i no puc passar per cap costat! Així que tu mateix o tu o la bicicleta, així que busca't un lloc per posar-la perquè sinó, te n'aniràs tu amb ella.
-Mama! No t'enfadis, però és que no puc deixar-la en cap lloc, ahir al veí li van entrar a robar i es van emportar la seva bici de 2000 €, aquí a casa està més segura!
- Jo et diré on va a estar mes segura la teva bici i jo més tranquil · la sense aquest trasto pel mig, te'n vas a Metrecubic i per 28 € la guardes, allà tindràs una assegurança de 1000 € per el teu contingut, tindràs el teu propi cadenat per obrir i tancar el traster i a més, et podràs canviar per no venir a casa ple de fang.
- És molt bona idea mama, aquesta mateixa tarda vaig a llogar un traster.

Això és el dia a dia de moltes mares amb els seus fills o de les parelles dels aficionats a muntar en mountainbike cada cap de setmana.
Però tranquils, perquè per només 28 € al mes podreu deixar la bici, la roba, les sabatilles i canviar-vos de roba per no tacar la casa.
Us atreviu a explicar-nos alguna anectota d'aquest tipus o semblant? Desitgem compartir-la amb tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada